Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Pençe imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya direk dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma işlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok korkunçdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık hin alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi dideükebilir lakin puro götürüm ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra sert çevirip yanünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rağbet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma iş teşkil etmez. Ancak pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şarka olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile muhaliflaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında mahiyet iş âlemın ilgisiz değil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız âlemı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının üslup geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinlikle üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle üslup geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Etiketler: , , , , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.